Välkommen till Täljfest 12-14 augusti!


Klicka HÄR för Program och övrig information

 

ALLMÄN INFORMATION

 

Biljetter till Täljfest (SLUTSÅLT)
Efter att betalning är genomförd får du ett kvitto, kvittot är din bekräftelse på att du har en plats på Täljfest. Vi skickar en faktura på eventuellt måltidspaket och boende.
Fakturan är din biljett till Täljfest och skall tas med till evenemanget för inträde. 

Biljetten till Täljfest är personlig och kan inte överlåtas till någon annan.

 Du får en faktura även om du inte bokar måltider och boende, där det framgår vilka workshops du deltar på. På fakturan anges även att du betalat biljettpriset, det står då som 0 kr. 

Se fullständiga bokningsvillkor här.

 

Reservlista
Biljetter – Det går inte att ställa sig på reservlista för biljetter till Täljfest. Vid eventuella återbud lägger vi löpande ut lediga platser på hemsidan.
Boende – Du som köpt en biljett och önskar boende på Sätergläntan men inte fått det, kan sätta upp dig på reservlista för boende. Vill du skriva upp dig på reservlistan så mejla oss ditt namn och telefonnummer samt att det gäller Täljfest till info@saterglantan.se. Vi kontaktar dig om vi får lediga rum/tältplatser . 

 

Husbil och husvagn – Det finns tyvärr inte möjlighet att ställa husbil eller husvagn på Sätergläntan. Vi hänvisar vänligen till Visit Dalarna för information: visitdalarna.se/boende

Laddning av Elbil – Det finns tyvärr inte möjlighet att ladda sin elbil på Sätergläntan. Vi hänvisar till Visit Dalarna för information och “Hitta en laddstolpe”: Visit Dalarna – Ladda elbilen på resan

Slutsålt!

Täljfest 2022

SLUTSÅLT! OBS! Kom ihåg…